Suzuki-tetőcsomagtartó.hu: Thule tetőcsomagtartó és Cam tetőcsomagtartó szinte minden Suzuki típushoz.


Suzuki-tetőcsomagtartó.hu
Ingyenes infóvonal
 
Kapcsolat Megrendelés KapcsolatfelvételSuzuki Swift
Magyarországon 1992-től gyártják Esztergomban a Suzuki Swift-et. Japánban 1988 óta készülnek, különböző motorokkal, különböző kivitelben, és különböző néven. Erre példa Geo Metro és Swift Suzuki Cultus, igaz csak Európán kívül. Az öt ajtós változat Suzuki Swift Sedan néven került a vásárlók elé. A motor választék 3 hengeres 1000 cm3 53 LE-s, 4 hengeres 1300 cm3-es 85 LE-s, valamint 4 hengeres 1600 cm3-es 95 LE-s injektoros motorok. Készült belőlük automataváltós és kabrió kivitel is. A Suzuki Swift-ek az olcsó árfekvésű autók közzé tartoznak, viszonylag kedvező fenntartási és karbantartási költségekkel. Sajnos a típusban magas az olcsó anyagok aránya, ami különösen az utas térben és a csomagtartónál jelentkezik. Úttartása jó, könnyen vezethető kis autó a Suzuki Swift.

Tetőcsomagtartó szaküzletünkben a készpénzfizetésen túl az alábbi bankkártyákkal is fizetheti a kiválasztott tetőcsomagtartót.

Bankkártyák

Tetőcsomagtartó szaküzletünkben igénybe veheti a Hegyvidék kártya által biztosított kedvezményeket.

Hegyvidék-kártya elfogadóhely

Suzuki Swift

Suzuki Swift


Tetőcsomagtartó kombinációk Suzuki Swift autóra


Suzuki Swift-re szerelhető tetőcsomagtartó rendszerekről

Használt Thule Swift tetőcsomagtartó

1989-2001 között gyártott Suzuki Swift 5 ajtós autóra, használt Thule tetőcsomagtartó, 5 év garanciával, díjmentes szereléssel 47 860 Ft (új ár) helyett 19 900 Ft-ért! Az ajánlat Thule Sas szaküzletünkben, személyes átvétellel a készlet erejéig érvényes. A tetőcsomagtartó-rendszer nem tartalmazza a zárbetétet, opcionálisan megvásárolható 4 990 Ft-ért.


Cam ismertetés


CAM Totus tetőcsomagtartó rögzítő 40033
Az olasz CAM cég által gyártott tetőcsomagtartó talpszett 4 darab talpat tartalmaz, aminek anyaga rielsa bevonatú acéllemez, aminek a járművel találkozó felületei műanyag, gumi vagy lágy PVC anyaggal van bevonva. Tartozék még a napfény álló dekoratív takarófej biztonsági záródugóval. Zárhatóvá tehető a 40999-es cikkszámú zárkészlettel. Teherbírása: 50 kg. - jelenleg nem rendelhető.
CAM Totus keresztrúd pár 112,5 cm-es, fekete 2850
Tüzihorganyzással rozsdamentesített acél oválcső, műanyag csőbe tolva. A rudak két végén található kiképzett vájatba illeszthető a Totus talpszett. Keresztmetszeti mérete: 42x28mm. Névleges teherbírása: 50 kg. - jelenleg nem rendelhető.
CAM Totus keresztrúd pár 112,5 cm-es, alu 2855
Sajtolt alumínium rúd, többszörös belső merevítéssel. Az alsó és a felső síkon a hornyokba behúzott gumisáv a biztonságos teherrögzítést és a szélzaj megelőzését szolgálja. Keresztmetszeti mérete: 43x30mm. Névleges teherbírása: 50 kg. - jelenleg nem rendelhető.


Thule ismertetés


Thule T960 tetőcsomagtartó talp
A svéd Thule cég által gyártott T960-as tetőcsomagtartó rögzítő szett 4 darab talpat tartalmaz. Csak a horganyzott, műanyag gumiréteggel bevont acél rúd alkalmazható ehhez a talpszetthez. A talpakat a T212-es cikkszámú szerelő kit segítségével lehet rögzíteni az autó tetejéhez. Zárhatóvá a T596-os cikkszámú 6 darabos zárbetét készlettel lehet.
Négyzetes Thule tetőcsomagtartó keresztrúd
Gömbölyített, téglalap keresztmentszetű, puha műanyag bevonattal ellátott, horganyzott, 2 mm-es, svédacél tetőcsomagtartó rúd. A keresztrúd több méretben is kapható, mely  méreteket az autó szélessége határozza meg. Egy pár Thule keresztrúd több autótípushoz is használható. A rúd alsó, nútolt feléhez illeszkedik a tetőcsomagtartó talp része.
Thule kit
A svéd Thule cég által gyártott autóspecifikus szerelő kit segítségével rögzíthetjük a tetőcsomagtartót az autó tetejéhez. A szerelő kit tartalmaz 4 db gumibetétet és 4 db acélfület. A gumibetét a talpszett aljához rögzül és az autó tetejének formáját veszi fel, míg az acél fül szintén a talpszettben rögzül és az ajtóhoz bekapaszkodva rögzíti a tetőcsomagtartót. Az acél fül gumibevonattal rendelkezik, ami megakadályozza a kasztni esetleges sérülését.

Thule 544 zárszett
A svéd Thule cég által gyártott 544-es zárszett tartalmaz 4 db egyforma zárhengert, valamint 2db kulcsot. Mind a zárhengeren, mind a kulcs szárán jelölve van egy négyjegyű zárszám, ami egy betű és három számjegyből áll. A zárhengereket a talpszetten kialakított helyre kell rögzíteni, így mind a négy oldalról zárhatóvá tudjuk tenni a tetőcsomagtartót.


Tetőcsomagtartó ajánlatainkThule tetőcsomagtartó rendszer acél keresztrúddal, Suzuki Swift, 5 ajtós, ferdehátú, 1989-2001-ig gyártott autóra

Cikkszám Megnevezés Bruttó ár
T960 Thule Rapid tetőcsomagtartó talpszett 30 500 Ft
T761 Thule 120 cm-es, acél keresztrúd pár 13 600 Ft
T043 Thule autóspecifikus szerelő kit 9 380 Ft
T544 4 db-os zárbetét szett 
Opcionális
8 400 Ft
Összesen (zárszett nélkül)
53 480 Ft

A fenti árak a tetőcsomagtartó szerelési díját nem tartalmazzák.
A tetőcsomagtartó szerelési díja (opcionális): 1 500 Ft.   


 
Oldaltérkép Linkcsere-partnerek