Suzuki-tetőcsomagtartó.hu: Thule tetőcsomagtartó és Cam tetőcsomagtartó szinte minden Suzuki típushoz.


Suzuki-tetőcsomagtartó.hu
Ingyenes infóvonal
 
Kapcsolat Megrendelés KapcsolatfelvételSuzuki Swift
1988-tól gyártják a Suzuki Swift-et, hazánkban 1992-től 2003 első feléig gyártották. A Suzuki Swift-et Geo Metro és Swift Suzuki Cultus néven is forgalmazták, igaz nem Európában. A Suzuki Swift-ből négykerék hajtású változat is készült, melyet Subaru Justy néven forgalmaztak. Ezen a változaton kívül készült belőle automataváltós, kabrió is. A Suzuki Swift alap típusán 1996-ban és 2001-ben volt modellfrissítés, az 1996-os módosításnál erősítettek a karosszérián. A három hengeres, egy literes motor 53 LE-s, az 1,3 literes motor már négy hengeres és 85 LE-s. 2002-ben jelent meg 1,6 literes 95 LE-s motor, de ez csak a Suzuki Swift Sedan-ba került beépítésre. Sajnos a Suzuki Swiftek nagy hibája, hogy nagyon sok minden a legolcsóbb benne. Az utas térben kemény, kopogós műanyagok találhatók. Cserébe viszont a karbantartási és fenntartási költségei igen alacsonyak a Suzuki Swiftnek.

Tetőcsomagtartó szaküzletünkben a készpénzfizetésen túl az alábbi bankkártyákkal is fizetheti a kiválasztott tetőcsomagtartót.

Bankkártyák

Tetőcsomagtartó szaküzletünkben igénybe veheti a Hegyvidék kártya által biztosított kedvezményeket.

Hegyvidék-kártya elfogadóhely

Suzuki Swift

Suzuki Swift


Tetőcsomagtartó kombinációk Suzuki Swift autóra


Suzuki Swift-re szerelhető tetőcsomagtartó rendszerekről


Cam ismertetés


CAM Totus tetőcsomagtartó rögzítő 40033
Az olasz CAM cég által gyártott tetőcsomagtartó talpszett 4 darab talpat tartalmaz, aminek anyaga rielsa bevonatú acéllemez, aminek a járművel találkozó felületei műanyag, gumi vagy lágy PVC anyaggal van bevonva. Tartozék még a napfény álló dekoratív takarófej biztonsági záródugóval. Zárhatóvá tehető a 40999-es cikkszámú zárkészlettel. Teherbírása: 50 kg. - jelenleg nem rendelhető.
CAM Totus keresztrúd pár 112,5 cm-es, fekete 2850
Tüzihorganyzással rozsdamentesített acél oválcső, műanyag csőbe tolva. A rudak két végén található kiképzett vájatba illeszthető a Totus talpszett. Keresztmetszeti mérete: 42x28mm. Névleges teherbírása: 50 kg. - jelenleg nem rendelhető.
CAM Totus keresztrúd pár 112,5 cm-es, alu 2855
Sajtolt alumínium rúd, többszörös belső merevítéssel. Az alsó és a felső síkon a hornyokba behúzott gumisáv a biztonságos teherrögzítést és a szélzaj megelőzését szolgálja. Keresztmetszeti mérete: 43x30mm. Névleges teherbírása: 50 kg. - jelenleg nem rendelhető.


Thule ismertetés


Thule T960 tetőcsomagtartó talp
A svéd Thule cég által gyártott T960-as tetőcsomagtartó rögzítő szett 4 darab talpat tartalmaz. Csak a horganyzott, műanyag gumiréteggel bevont acél rúd alkalmazható ehhez a talpszetthez. A talpakat a T212-es cikkszámú szerelő kit segítségével lehet rögzíteni az autó tetejéhez. Zárhatóvá a T596-os cikkszámú 6 darabos zárbetét készlettel lehet.
Négyzetes Thule tetőcsomagtartó keresztrúd
Gömbölyített, téglalap keresztmentszetű, puha műanyag bevonattal ellátott, horganyzott, 2 mm-es, svédacél tetőcsomagtartó rúd. A keresztrúd több méretben is kapható, mely  méreteket az autó szélessége határozza meg. Egy pár Thule keresztrúd több autótípushoz is használható. A rúd alsó, nútolt feléhez illeszkedik a tetőcsomagtartó talp része.
Thule kit
A svéd Thule cég által gyártott autóspecifikus szerelő kit segítségével rögzíthetjük a tetőcsomagtartót az autó tetejéhez. A szerelő kit tartalmaz 4 db gumibetétet és 4 db acélfület. A gumibetét a talpszett aljához rögzül és az autó tetejének formáját veszi fel, míg az acél fül szintén a talpszettben rögzül és az ajtóhoz bekapaszkodva rögzíti a tetőcsomagtartót. Az acél fül gumibevonattal rendelkezik, ami megakadályozza a kasztni esetleges sérülését.

Thule 544 zárszett
A svéd Thule cég által gyártott 544-es zárszett tartalmaz 4 db egyforma zárhengert, valamint 2db kulcsot. Mind a zárhengeren, mind a kulcs szárán jelölve van egy négyjegyű zárszám, ami egy betű és három számjegyből áll. A zárhengereket a talpszetten kialakított helyre kell rögzíteni, így mind a négy oldalról zárhatóvá tudjuk tenni a tetőcsomagtartót.


Tetőcsomagtartó ajánlatainkThule tetőcsomagtartó rendszer acél keresztrúddal, Suzuki Swift, 4 ajtós, szedán, 1990-1994-ig gyártott autóra

Cikkszám Megnevezés Bruttó ár
T960 Thule Rapid tetőcsomagtartó talpszett 30 500 Ft
T761 Thule 120 cm-es, acél keresztrúd pár 13 600 Ft
T043 Thule autóspecifikus szerelő kit 9 380 Ft
T544 4 db-os zárbetét szett 
Opcionális
8 400 Ft
Összesen (zárszett nélkül)
53 480 Ft

A fenti árak a tetőcsomagtartó szerelési díját nem tartalmazzák.
A tetőcsomagtartó szerelési díja (opcionális): 1 500 Ft.   


 
Oldaltérkép Linkcsere-partnerek