Suzuki-tetőcsomagtartó.hu: Thule tetőcsomagtartó és Cam tetőcsomagtartó szinte minden Suzuki típushoz.


Suzuki-tetőcsomagtartó.hu
Ingyenes infóvonal
 
Kapcsolat Megrendelés KapcsolatfelvételSuzuki Swift
2003 közepéig gyártották a Suzuki Swift-et. 15 évig tartott a történet. Ezen idő alatt több néven, pl Swift Suzuki Cultus és a Geo Metro, és több földrészen árusították. Többféle karosszéria változatban, 3 ajtós, 5 ajtós, sedan, kabrió, és bár milyen meglepő négykerék hajtással is gyártották, és Subaru Justy néven árusították. A Suzuki Swift motor választéka a kornak megfelelő 3 hengeres 1000 cm3, 4 hengeres 1300 cm3, 4 hengeres 1600 cm3 injektorral szerelt típusok. Az 1600 cm3-es motor csak a Suzuki Swift Sedan-ba került beépítésre. A modellre jellemző a kedvező árfekvés, ami a Suzuki Swift-hez felhasznált anyagokban is lelkesen megnyilvánul. Nagyon jó példa erre a Suzuki Swift utas tere és csomagtartója. Kényelme és zaj csillapítása miatt nem sokan fogják megdicsérni a Suzuki Swift-et. Cserébe egy kis fogyasztású, kedvező fenntartási költséggel rendelkező autót tudhat magáénak a tulajdonos.

Tetőcsomagtartó szaküzletünkben a készpénzfizetésen túl az alábbi bankkártyákkal is fizetheti a kiválasztott tetőcsomagtartót.

Bankkártyák

Tetőcsomagtartó szaküzletünkben igénybe veheti a Hegyvidék kártya által biztosított kedvezményeket.

Hegyvidék-kártya elfogadóhely

Suzuki Swift

Suzuki Swift


Tetőcsomagtartó kombinációk Suzuki Swift autóra


Suzuki Swift-re szerelhető tetőcsomagtartó rendszerekről


Cam ismertetés


CAM Totus tetőcsomagtartó rögzítő 40048
Az olasz CAM cég által gyártott tetőcsomagtartó talpszett 4 darab talpat tartalmaz, aminek anyaga rielsa bevonatú acéllemez, aminek a járművel találkozó felületei műanyag, gumi vagy lágy PVC anyaggal van bevonva. Tartozék még a napfény álló dekoratív takarófej biztonsági záródugóval. Zárhatóvá tehető a 40999-es cikkszámú zárkészlettel. Teherbírása: 50 kg. - jelenleg nem rendelhető.
CAM Totus keresztrúd pár 112,5 cm-es, fekete 2850
Tüzihorganyzással rozsdamentesített acél oválcső, műanyag csőbe tolva. A rudak két végén található kiképzett vájatba illeszthető a Totus talpszett. Keresztmetszeti mérete: 42x28mm. Névleges teherbírása: 50 kg. - jelenleg nem rendelhető.
CAM Totus keresztrúd pár 112,5 cm-es, alu 2855
Sajtolt alumínium rúd, többszörös belső merevítéssel. Az alsó és a felső síkon a hornyokba behúzott gumisáv a biztonságos teherrögzítést és a szélzaj megelőzését szolgálja. Keresztmetszeti mérete: 43x30mm. Névleges teherbírása: 50 kg. - jelenleg nem rendelhető.
CAM Sintesi komplett tetőcsomagtartó szett 1800
Ajánlott esőcsatornás és esőcsatorna nélküli autókra. Kb. 200 féle autótípusra szerelhető fel. A csomag tartalmazza a felszereléshez szükséges kiegészítőket. Zárhatóvá tehető a 1804-es zárkészlettel. A teherhordó síkon gumibetétes acél keresztrúd pár, fekete rielsan bevonattal. A rúdak keresztmetszete 33x30mm. Teherbírása 50 kg. - jelenleg nem rendelhető.Thule ismertetés


Thule T960 tetőcsomagtartó talp
A svéd Thule cég által gyártott T960-as tetőcsomagtartó rögzítő szett 4 darab talpat tartalmaz. Csak a horganyzott, műanyag gumiréteggel bevont acél rúd alkalmazható ehhez a talpszetthez. A talpakat a T212-es cikkszámú szerelő kit segítségével lehet rögzíteni az autó tetejéhez. Zárhatóvá a T596-os cikkszámú 6 darabos zárbetét készlettel lehet.
Négyzetes Thule tetőcsomagtartó keresztrúd
Gömbölyített, téglalap keresztmentszetű, puha műanyag bevonattal ellátott, horganyzott, 2 mm-es, svédacél tetőcsomagtartó rúd. A keresztrúd több méretben is kapható, mely  méreteket az autó szélessége határozza meg. Egy pár Thule keresztrúd több autótípushoz is használható. A rúd alsó, nútolt feléhez illeszkedik a tetőcsomagtartó talp része.
Thule T477 adapter3 ajtós autókhoz
Olyan 3 ajtós gépkocsiknál kell alkalmazni ezt a tetőcsomagtartó összekötő adaptert, amelyeknél nem megoldható a hátsó ablak feletti rögzítés.
Thule kit
A svéd Thule cég által gyártott autóspecifikus szerelő kit segítségével rögzíthetjük a tetőcsomagtartót az autó tetejéhez. A szerelő kit tartalmaz 4 db gumibetétet és 4 db acélfület. A gumibetét a talpszett aljához rögzül és az autó tetejének formáját veszi fel, míg az acél fül szintén a talpszettben rögzül és az ajtóhoz bekapaszkodva rögzíti a tetőcsomagtartót. Az acél fül gumibevonattal rendelkezik, ami megakadályozza a kasztni esetleges sérülését.

Thule 596 zárszett
A svéd Thule cég által gyártott T596-os zárszett tartalmaz 6 db egyforma zárhengert, valamint 2db kulcsot. Mind a zárhengeren, mind a kulcs szárán jelölve van egy négyjegyű zárszám, ami egy betű és három számjegyből áll. A zárhengereket a talpszetten kialakított helyre kell rögzíteni, így mind a négy oldalról zárhatóvá tudjuk tenni a tetőcsomagtartót, plusz adapter használatánál 2 db zárhengerrel az adaptert is zárt állapotba lehet tenni.


Tetőcsomagtartó ajánlatainkThule tetőcsomagtartó rendszer acél keresztrúddal, Suzuki Swift, 3 ajtós, ferdehátú, 1989-2001-ig gyártott autóra

Cikkszám Megnevezés Bruttó ár
T960 Thule Rapid tetőcsomagtartó talpszett 30 500 Ft
T761 Thule 120 cm-es, acél keresztrúd pár 13 600 Ft
T477 Thule tetőcsomagtartó összekötő adapter 13 600 Ft
T043 Thule autóspecifikus szerelő kit 9 380 Ft
T596 Thule 6 db-os zárbetét szett 
Opcionális
10 000 Ft
Összesen (zárszett nélkül)
67 080 FtA fenti árak a tetőcsomagtartó szerelési díját nem tartalmazzák.
A tetőcsomagtartó szerelési díja (opcionális): 1 500 Ft.
   


 
Oldaltérkép Linkcsere-partnerek